25n
25N
25N

Torrent dona principi al curs escolar

Torrent dona principi al curs escolar
07/09/2020 -

Les portes dels col·legis de Torrent han obert les portes per a començar a rebre als 24.000 alumnes i alumnes que han d’incorporar-se a les aules per al curs 2020-2021. D’aquesta manera, l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius han començat les classes en els diferents centres públics i concertats de la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, al llarg del matí han visitat diversos centres, pendents en tot que se seguiren les mesures sanitàries establides per a garantir una volta l’activitat docent amb la normalitat més gran possible. Patricia Sáez donava la benvinguda a les famílies recordant que “s’han posat els recursos necessaris perquè l’inici de curs funcione amb la normalitat més grossa possible. Tenim més professorat, més neteja, més desinfecció, més seguretat en els accessos… s’han establit protocols d’actuació i els professionals saben com han d’actuar. Les famílies hem d’ajudar al fet que puguen fer el seu treball, amb tranquil·litat i confiança”.

Per a això, durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament ha treballat conjuntament amb la comunitat educativa, Conselleria d’Educació i les famílies amb la finalitat de crear protocols d’actuació enfront de la COVID-19 en els centres i s’han realitzat les actuacions precises perquè un retorn segur a les aules.

D’aquesta manera, a més de la posada a punt dels centres (amb una inversió local de prop de 120.000 €), s’ha augmentat el nombre de professors i s’ha efectuat un augment d’un 50% de la partida de neteja i desinfecció diària dels centres, incrementant en 250.000 € el pressupost i que suma una xifra total de 800.000 €.

Així mateix, aquest matí la Policia Local s’ha encarregat de vigilar i coordinar l’accés en tots els centres d’ensenyament bàsic per a garantir que es respectaren tots els protocols. Labor que es desenvoluparà durant tot el mes de setembre, amb un policia en cadascuna de les portes d’entrada dels col·legis. A més, ha donat principi el repartiment de 25.000 mascaretes higièniques reutilitzables que està previst distribuir entre l’alumnat de tots els centres d’educació, tan públics, concertats com a privats, EPA (Escola d’Adults), Conservatori de Música o Escola d’Idiomes. Durant les pròximes setmanes un seguiment pròxim de l’evolució del curs, recaptant opinions de tota la comunitat educativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 7 =