caixa popular

Torrent aposta per les llançadores d'ocupació

Presentacions, xarrades i una taula redona han sigut les activitats del programa

Torrent aposta per les llançadores d'ocupació
20/07/2017 -

Torrent acull el primer encontre empresarial de Construint Ocupació en la ciutat organitzat per les Llançadores d’Ocupació de Torrent i València. Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Torrent i IDEA’T, han donat inici a les 9.00 hores en el saló d’actes de la Casa de la Dóna amb la recepció dels assistents i s’han perllongat fins a les 13.30 hores.

El matí ha començat amb la recepció dels assistents i la presentació institucional d’Andrés Campos, regidor de l’Àrea de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, i María Muñoz, gerent d’IDEA’T, i la presentació del Programa de Llançadores.

Els assistents han tingut l’ocasió de conéixer les Llançadores d’Ocupació i després de la xarrada sobre la responsabilitat social corporativa, la taula redona sobre les habilitats i competències futures per a l’ocupació i la xarrada motivacional sobre la felicitat com a clau competitiva han conegut els nous enfocaments, eines alternatives i les noves perspectives per a abordar la cerca d’ocupació.

Construint Ocupació és un espai d’encontre entre l’administració pública, les empreses del teixit empresarial de la zona i les persones aturades que cerquen una oportunitat laboral. La Llançadora d’Ocupació de Torrent està format per 20 persones amb l’objectiu d’aconseguir una ocupació o desenvolupar una iniciativa emprenedora d’acord amb el perfil professional.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats