25n
Orgull
Orgull

Torrent acull la presentació del catàleg expositiu de Genaro Palau

Torrent acull la presentació del catàleg expositiu de Genaro Palau
16/07/2021 -

L’Auditori de Torrent va acollir ahir la presentació del catàleg expositiu del pintor torrentino, Genaro Palau.

Durant el ‘Any Palau’ va destacar l’exposició ‘Genaro Palau, un pintor de Torrent’, que va tindre lloc entre el 18 de desembre de 2018 i el 30 de juny de 2019 en L’Espai Metropolitá d’Art de Torrent (EMAT). Arran d’aquest esdeveniment, desenes de persones van poder conéixer de prop, algunes per primera vegada, les obres de Genaro Palau.

El catàleg expositiu va ser presentat ahir en el Auditori de Torrent, en un acte que va ser a càrrec de la comissària de l’exposició, Esther Alba Pagán, i de Maite Abad Azuaya, coordinadora tècnica d’aquesta. Durant la conferència, es van mostrar detalls de l’obra de Genaro Palau destacant el mestratge de les seues pintures i aspectes desconeguts fins al moment, investigats per tots els col·laboradors que han participat en la creació d’aquest catàleg.

L’acte va donar inici amb les paraules de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, qui va agrair la presència de les i els col·laboradors i va remarcar la importància de la seua labor a mantenir viu el llegat cultural de la figura de Genaro Palau.

A més, va voler agrair especialment la presència del net del pintor, José María Goerlich Palau: “Vull agrair els treballs de posada en valor de Genaro Palau que s’estan realitzant, amb la finalitat que els torrentinos i torrentinas puguen gaudir del llegat cultural que aquest pintor va deixar en la història de Torrent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =