25n
25N
25N

La Torre de Paterna serà de lliure accés pel Dia Mundial del Turisme

La regidora de Turisme ha destacat el valor històric, cultural i turístic d’aquesta fortificació

La Torre de Paterna serà de lliure accés pel Dia Mundial del Turisme
26/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat que, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme, s’obrirà en horari especial el monument de la Torre, declarat Bé d’Interés Cultural, a fi que tots els veïns i veïnes de la ciutat, així com qualsevol visitant, puguen conéixer aquesta peculiar construcció defensiva d’origen islàmic.

La Torre de Paterna romandrà oberta demà, 27 de setembre, en horari ininterromput, de 12 del migdia i fins a les 12 de la nit, de manera que qualsevol que ho desitge puga visitar aquesta construcció tan emblemàtica per a tots els ciutadans de la Vila.

Així ho ha comunicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha destacat que “la nostra Torre és tot un símbol per als paterners i paterneres, i forma part del nostre patrimoni històric, cultural i turístic”.

La Torre de Paterna és una fortificació defensiva d’origen islàmic, construïda entre els segles XI i XII, i declarada Bé d’Interés Cultural al costat del conjunt de Casas-cova que l’envolten. Es tracta d’un paisatge peculiar i original, característic de la ciutat de Paterna, i l’atractiu de la qual li ha merescut ser escenari de la pel·lícula Dolor i Gloria del prestigiós director Pedro Almodóvar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 7 =