caixa popular

El Trinquet de Pelayo acollirà aquest diumenge el II Torneig de Pilota Valenciana

El Trinquet de Pelayo acollirà aquest diumenge el II Torneig de Pilota Valenciana
05/03/2018 -

El Trinquet de Pelayo acollirà aquest diumenge el II Torneig de Pilota Valenciana “Va de Dona”, una iniciativa dirigida a “donar suport al nostre esport més tradicional i a les seues esportistes, a més de contribuir a la inclusió i consolidació de les dones en aquesta modalitat”, tal com ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, aquest matí, durant la presentació de la convocatòria.

“Invitem tota la ciutadania a gaudir de la gran festa que, sens dubte, tindrem en el pròxim dia 9 en el Trinquet de Pelayo”, ha subratllat Girau durant la presentació del torneig, que ha tingut lloc hui en les instal·lacions del Complex Esportiu Cultural La Petxina. L’acte ha comptat amb la presència del director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; la diputada provincial d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán; i el representant del Trinquet de Pelayo, Alfredo Hernando.

El torneig començarà a les 17 hores del diumenge amb la tradicional Fira de Pilota al carrer Pelayo, amb les seues nombroses parades sobre cultura, gastronomia i esport autòcton. Tindran presència en aquesta trobada el Museu de la Pilota de Genovés i la Càtedra de la Pilota de la Universitat de València.

A la mateixa hora es disputaran una sèrie de partides femenines, tant de jóvens com de veteranes, que reflecteixen la força que té aquest esport en l’àmbit femení i en l’intergeneracional; i a les 19 hores s’ha programat una actuació a càrrec de la còmica valenciana Patricia Espejo (El Club de la Comèdia), qui donarà la benvinguda als assistents amb un monòleg sobre esport femení.

A continuació, es presentarà oficialment la Lliga Bankia d’Elit de Raspall Femení. I seguidament es durà a terme el concurs de servicis, on una representant de cada equip realitzarà un servici que serà mesurat amb la col·laboració de Pilota 3.0. La jornada conclourà amb l’actuació de la banda valenciana Bajoqueta ‘Rock’.


fiestas gandia 2018

Més notícies

1 Comentari

  1. Rubén
    Rubén març 08, 08:50

    Creo que hay un error, en el título y en la primera oración dice que el torneo se disputará en Domingo (Dia 11), y seguidamente dice que se disputará el dia 9, que es Viernes. ¿Qué dia es entonces?

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018