25n
25N
25N

Toni Gaspar visita el nou centre polivalent de Villar del Arzobispo finançat per la Diputació

La alcaldesa de Villar, Mª Ángeles Beaus, destaca los usos del centro ubicado en el viejo instituto y que pone a disposición de los vecinos un espacio joven y otro sociocultural junto al museo arqueológico

Toni Gaspar visita el nou centre polivalent de Villar del Arzobispo finançat per la Diputació
02/06/2021 -

L’alcaldessa de Villar, M. Ángeles Beaus, destaca els usos del centre situat en el vell institut i que posa a la disposició dels veïns un espai jove i un altre sociocultural al costat del museu arqueològic

Villar del Arzobispo compta amb un nou centre polivalent que posa a la disposició dels veïns del municipi de La Serranía sengles espais per a joves i usos socioculturals, al costat del museu arqueològic de Villar i la comarca (MAVAC). El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat aquest dimecres la infraestructura finançada amb fons provincials, acompanyat per l’alcaldessa de Villar, M. Ángeles Beaus, el diputat de Desenvolupament Rural, Ramiro Rivera, i membres de la corporació local.

L’alcaldessa de Villar, M. Ángeles Beaus, ha destacat durant la visita els usos que té un centre pensat per a ser gaudit “per totes les veïnes i veïns del municipi” i que inclou una zona esportiva que reforça les instal·lacions de les quals disposa el municipi.

Villar del Arzobispo compta amb una mica més de 500.000 euros del Pla d’Inversions de la Diputació 2020-21, així com 138.000 euros de la part del Fons de Cooperació que aporta la corporació provincial i que pot destinar-se tant a inversió com a despesa corrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =