caixa popular

Toni Arenas: 'Els veïns s'involucren en les Festes Populars de Mislata'

Les Festes Populars de Mislata comptaran amb cinc orquestres consolidades a la Comunitat Valenciana

Toni Arenas: 'Els veïns s'involucren en les Festes Populars de Mislata'
23/08/2017 -

Mislata viu els últims dies de les seues tradicionals Festes Patronals. No obstant això, per davant, encara queden molts dies de celebració. I és que dimarts que ve, 29 d’agost, comencen les Festes Populars de Mislata 2017. Dies intensos en els quals els veïns d’aquesta localitat gaudiran d’una completa programació, en la qual predominarà la música en directe, la pólvora i, en definitiva, activitats que ompliran els carrers de Mislata de vida.

València Extra ha parlat amb el Regidor de Festes de l’Ajuntament de Mislata, Toni Arenas, que ens ha parlat de la programació de les Festes Populars. ‘Les nostres festes populars segueixen la línia de tots els anys amb activitats infantils a les vesprades, activitats organitzades per les associacions de Mislata, com a ball o espectacle flamenc, paella geganta, el correfoc, el repartiment de 3.000 pinxos, o la mascletà nocturna, entre molts altres. A més, a les nits, els veïns de Mislata gaudiran amb la música de cinc grans orquestres, que estan més que consolidades a la Comunitat Valenciana. En definitiva, hem decidit apostar per la línia que funciona i, per aquest motiu, els actes més importants s’han mantingut en la programació d’enguany’.

Toni Pons ha volgut destacar que ‘les Festes Populars de Mislata aconsegueixen que totes les casetes, situades en la Plaça Major, siguen gestionades per associacions sense ànim de lucre, que col·laboren amb l’Ajuntament de Mislata. Així, aquest ambient associatiu ha fet que els veïns s’involucren en les festes, i es cree un bon ambient, en el qual des dels més xicotets fins als més grans gaudisquen de les nostres festes’. Així mateix, també ha volgut destacar que ‘enguany, es realitzarà la segona edició de Mislata Run Color Fest, el dissabte 02 de setembre, que culminarà amb una festa de dj’s’.

Finalment, el Regidor de Festes ha enviat un missatge per a convidar a tots els ciutadans a unir-se i participar d’unes festes que s’han organitzat amb esforç i il·lusió. ‘Volem convidar a tots els veïns de Mislata i pobles del voltant que vinguen i gaudisquen d’unes festes que es realitzen en la Plaça Major, i que a més compten amb una multitud d’activitats, per a xicotets i majors, que faran que la diversió estiga més que assegurada’.

PROGRAMACIÓ FESTES POPULARS MISLATA

DIMARTS, 29 D’AGOST

19:00h. Desfilada inaugural de les Festes Populars, amb la Batucada Borumbaia, des de la plaça de la Constitució fins a la plaça Major.

20:00h. Visita a la Fira de Festes i casetes per part de les autoritats municipals acompanyats de tabal i dolçaina.

21:00h. Castell de focs artificials i encés de llums de la Fira de Festes Populars.

23:00h. Orquestra La Tribu.

DIMECRES, 30 D’AGOST

19:00h. Activitats infantils en l’espai “Menuda Festa” del recinte firal, a càrrec del Consell d’Infància i Adolescència, i les associacions: Falla L’Eliana–Cid, Falla Pl. Eduardo Marquina, Clavaría de los Ángeles y Fiestas de la Cruz. Entre uns altres, hi haurà pintacares, festa de globus, jocs d’aigua, etc.

20:00h. Masterclass de sevillanes, en la caseta de l’Associació Andalusa.

20:30h. “Mira qui balla a Mislata”, actuacions de ball organitzades per l’Agrupació Veïnal amb la participació del Grup de Danses Sangonera, Acadèmia de Ball Stylo’s, Associació Cultural Andalusa de Mislata i Acadèmia Balla amb mi.

22:00h. Paella geganta.

23:00h. Orquestra Euforia.

DIJOUS, 31 D’AGOST

19:00h. Concurs de disfresses infantil. Activitat organitzada pel Consell de la Joventut de Mislata.

20:00h. Actuació de La banda del drac, espectacle d’animació musical infantil.

22:30h. Correfoc a càrrec de ‘Els dimonis de Mislata’, des del Centre Cultural, per l’avinguda Gregorio Gea, fins a la plaça Major.

23:00h. Nit de disfresses. Activitat organitzada pel Consell de la Joventut de Mislata. Més informació en www.conselldemislata.org

23:30h. Orquestra La Pato.

DIVENDRES, 1 DE SETEMBRE

19:00h. Activitats infantils en l’espai “Quina Festa” del recinte firal, a càrrec del Consell d’Infància i Adolescència, i les Associacions: Falla Eduardo Marquina, Veïns Barri del Quint i Clavaria dels Àngels. Entre uns altres, hi haurà jocs gegants, tallers, concurs de dibuix i jocs tradicionals.

19:30h. Campionat futbolí infantil, en la caseta de la Falla Lepanto.

19:30h. Exhibició de balls andalusos, a càrrec de l’Associació Cultural Andalusa de Mislata.

20:00h. Actuació de la Companyia de dansa espanyola Marea Dansa, amb l’espectacle “Flor de maig”.

21:00h. Degustació de pinxos a càrrec de la Penya els Tronats.

23:00h. Activitats de prevenció de l’abús en el consum d’alcohol i altres substàncies en la carpa de la UPCCA.

23:30h. Orquestra Montecarlo.

DISSABTE, 2 DE SETEMBRE

11:00h. Jocs infantils aquàtics amb la col·laboració de la Regidoria d’Infància i Adolescència. Ambientació musical i festa de l’escuma.

20:00h. “II Mislata Run Color Fest”. Activitat organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament amb el Consell de la Joventut de Mislata, amb la col·laboració de les entitats de les casetes de la Fira.

20:30h. Festa de color amb dj’s.

23:00h. Activitats de prevenció de l’abús al consum d’alcohol i altres substàncies en la carpa de la UPCCA.

23:30h. Mascletà nocturna.

24:00h. Orquestra Límite.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats