25n
Orgull
Orgull

'The Rocky Horror Picture Show', el musical que parodia el cinema de terror, arriba a la Filmoteca

'The Rocky Horror Picture Show', el musical que parodia el cinema de terror, arriba a la Filmoteca
16/08/2019 -

La Filmoteca d’Estiu de València projecta aquest divendres, 16 d’agost, el musical de culte ‘The Rocky Horror Picture Show’ (1975), de Jim Sharman, una obra que parodia el cinema de terror i la ciència-ficció de sèrie B i que porta reproduint-se 40 anys sense interrupció a Nova York cada cap de setmana.

La pel·lícula es pot veure aquest divendres a les 22.30 hores als jardins del Palau de la Música de València. A més, també es projectarà aquest dissabte i diumenge. Les tres projeccions són en versió original amb subtítols en valencià.

‘The Rocky Horror Picture Show’ és “possiblement el major fenomen de culte de la història del cinema”. Es tracta d’un musical ‘glam’ que parodia el cinema de terror i la ciència-ficció de sèrie B. La pel·lícula és una versió hedonista i absurda de Frankenstein, amb bones dosis de rock i purpurina.

En el film, una parella de joves es perd a la meitat de la nit i troba un estrany castell. En el seu interior habita un excèntric doctor que tracta de donar vida a un atractiu efebo ros, detalla l’Institut Valencià de Cultura (IVC) en un comunicat.

La Filmoteca de València manté la seua oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la celebració de la Filmoteca d’Estiu i les seues projeccions a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores, amb la taquilla oberta des de les nou de la nit. El preu de l’entrada general és de 3,5 euros, fins a 25 per a l’abonament de deu sessions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 2 =