25n
25N
25N

The Entertainer obri la seua primera botiga d'Espanya a València

The Entertainer obri la seua primera botiga d'Espanya a València
20/05/2021 -

La cadena de botigues de joguets anglesa, The Entertainer ha obert la seua primera botiga amb la marca The Entertainer a Espanya, després del canvi d’ensenya de la seua botiga Poly en el Centre Comercial Arena, a València. Després d’adquirir l’empresa espanyola Poly en 2018, The Entertainer ha canviat de nom la seua botiga Poly a València amb l’experiència de marca completa de The Entertainer i va obrir les seues portes al públic el passat 11 de maig. El 22 de maig està previst un esdeveniment de gran inauguració amb moltes sorpreses.

La botiga mostra el compromís i la inversió de The Entertainer en el mercat espanyol i introdueix així la seua fórmula per a aconseguir la millor experiència de compra. The Entertainer Arena adoptarà moltes de les pràctiques de venda que porten 40 anys funcionant al Regne Unit, com les demostracions de producte i les animacions amb els personatges favorits dels xiquets, mantenint la diversió i la màgia en cada visita dels clients, en línia això sí, amb les actuals mesures de seguretat de distanciament social.

La botiga marca la futura expansió de la marca The Entertainer a Espanya amb plans d’introduir més botigues a les regions espanyoles.

Gary Grant, fundador i president executiu de The Entertainer va dir: “Aquest és un moment molt emocionant per a The Entertainer. Portem operant a Espanya amb les nostres botigues Poly des de 2018 i invertint fortament en el mercat espanyol, però ara és el moment perfecte per a presentar The Entertainer els espanyols. Hem passat 40 anys perfeccionant la nostra experiència única per al client i estem molt emocionats de portar aquesta experiència completa a Espanya perquè les famílies la gaudisquen”. The Entertainer València és una fita important per a les nostres operacions a Espanya i estem entusiasmats amb el desenvolupament i el creixement de The Entertainer en tot el país durant els pròxims mesos i anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =