25n
Orgull
Orgull

Teresa Cebrián, comissionada de l'any Berlanga a València

Cebrián s’encarregarà d’organitzar totes les accions relacionades amb l’any Berlanga que desembocarà en la celebració dels Premis Goya

Teresa Cebrián, comissionada de l'any Berlanga a València
06/08/2021 -

Teresa Cebrián serà la Comissionada de l’Ajuntament de València per a organitzar les activitats commemoratives de l’Any Berlanga, entre les quals es troba la coordinació per a la celebració de la 36 edició dels Premis Goya que tindran lloc a València.

Cebrián s’incorpora després de superar amb la puntuació més gran el procés de selecció convocat pel consistori el passat 7 de maig. Serà la persona responsable de coordinar i desenvolupar totes les accions relacionades amb l’any Berlanga i els Goya, esdeveniment que impulsa la comissió municipal presidida per la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

La nova comissionada, nascuda a València, disposa d’una dilatada trajectòria vinculada al sector audiovisual. S’incorpora a aquest lloc després del seu pas per l’associació professional Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), on exerceix des de 2013 com a coordinadora-gerent.

A més és sòcia fundadora de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i ha organitzat esdeveniments, tallers i seminaris de la indústria audiovisual amb participació de productors de tot Espanya entre els quals s’inclouen un concurs nacional de guions de llargmetratge de comèdia o l’assessorament i assistència tècnica a l’IVC per a la publicació del catàleg de produccions valencianes.

La nova Comissionada de l’any Berlanga tindrà com a objectiu la direcció, coordinació i impuls de les activitats relacionades amb l’Any Berlanga i la celebració dels Premis Goya a València en 2022 així com aquelles funcions que li siguen assignades per la Regidoria de Turisme i Internacionalització.

Entre les seues comeses, a més, estarà la coordinació amb sectors professionals, col·lectius i organitzacions del sector de les indústries culturals en relació amb la presentació de projectes, sol·licituds de col·laboració i altres propostes relacionades amb l’any Berlanga i els Premis Goya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =