25n
Orgull
Orgull

El Teatre El Musical ofereix la possibilitat de viure una obra de teatre des de l'escenari

Solament 60 espectadors privilegiats podran viure Sedientos de Wajdi Mouawad i representada pels alacantins de la Companyia Ferroviària des del propi escenari

El Teatre El Musical ofereix la possibilitat de viure una obra de teatre des de l'escenari
31/01/2017 -

El Teatre El Musical juntament amb la Companyia Ferroviària ofereix la possibilitat que l’espectador de l’obra Sedientos, que es representarà el dissabte 4 de febrer a les 20.30h, puga viure l’escena quasi en primera persona des del mateix escenari en el qual es representarà l’acció. Solament 60 espectadors privilegiats tindran l’opció de poder accedir a aquesta nova experiència.

Sedientos és una de les tres obres de teatre que el dramaturg francocanadenc-libanès, Wajdi Mouawad, va escriure pensant en la joventut. És una obra en la qual l’escriptor, convida a tots els espectadors, sense importar la seua edat, a no abandonar els seus somnis, o a reprendre’ls si ja els van abandonar, i cercar en tot moment la bellesa de la vida, evitant que la lletjor i l’odi s´apropien de nosaltres mentre anem creixent. Sedientos és una història de passió i somnis que anima a cercar amb ràbia, rebel·lia i amor, el nostre lloc en el món.

“Hem treballat l’obra en diversos escenaris reduïts i açò ens ha portat a adonar-nos que l’espectador estant tan prop de l’acció la viu d’una forma molt més intensa que allunyat des d’una butaca. L’experiència és genial perquè en primera persona i interactuant amb els personatges poden absorbir molt millor l’essència i la emocionalitat de la representació”, explica Paco Maciá, director de Sedientos.

Respecte a la trama, a Boon, un antropòleg forense, se li demana investigar les restes d’un jove que va morir fa 22 anys, abraçat a una xica, tots dos d’identitat desconeguda i trobats en el fons d’un riu congelat. Durant la recerca Boon es trobarà no solament amb la identitat d’aquests joves, Murdoch i Norvege, sinó també amb els seus propis records i somnis de joventut, que feia ja molts anys creia morts i enterrats.

La funció es representarà el dissabte en el TEM a les 20.30h. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del teatre a un preu de 10 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + deu =