ESAT ha convocat hui un nou 'Open Day', a causa de l'èxit de l'anterior jornada, el passat mes d'abril, i la quantitat de sol·licituds rebudes. En aquesta ocasió, més d'un centenar de persones, entre joves i familiars, s'han acostat a aquesta jornada informativa per a donar a conéixer l'oferta formativa de ESAT, Escola Superior d'Art i Tecnologia.
En el transcurs de la jornada, a més de conéixer les instal·lacions i equips, els joves han pres contacte amb les activitats pròpies d'aquests estudis que se serveixen de la tecnologia més avançada i han pogut conéixer els diferents projectes realitzats per alumnes de la casa, al mateix temps que l'equip de ESAT resolia dubtes i consultes.
Jaime Torres, Director de ESAT destaca que: 'l'Open Day' és la millor opció per als interessats en estudis de perfils digitals i creatius vinculats amb l'art, el disseny i els videojocs. A nosaltres ens permet realitzar un assessorament directe i els joves, per la seua banda, prenen consciència de les possibilitats creatives i professionals d'un camp d'activitat en constant auge'.
'En ESAT apostem per una formació en constant contacte amb el sector professional', assenyala Jaime Torres, 'es tracta d'anar un pas per davant, respecte a la resta d'oferta formativa, que ens garanteix una alta qualificació en el mercat global'.
ESAT ofereix en els seus plans d'estudi la possibilitat de finalitzar-los en Universitats de Regne Unit que destaquen en matèria tecnològica com Coventry, Sheffield Hallam, Teesside University o Northumbria, a més d'acords amb altres com la Prague College o el recentment subscrit amb la Paris College of Art, mentre que s'estan tancant acords d'intercanvis docents amb escoles de Japó.
Per a Jaime Torres: 'el més important que oferim als joves és convertir una passió en professió'.Al costat de Jaime Torres, Director de ESAT, han estat en la presentació: Gustavo Aranda, Director d'Estudis de Programació de Videojocs; Daniel Argudo, Director d'Estudis d'Art per a Videojocs i Antonio Soto, Director dels estudis d'Art i Disseny.
En la seua intervenció, Gustavo Aranda, Director d'Estudis de Programació de Videojocs ha comentat que 'la programació ens permet que els videojocs li donen sentit pràctic al coneixement científic. Per aquest motiu els alumnes s'acaben sorprenent de la gran utilitat que tenen els seus coneixements apresos en física, matemàtiques o informàtica'.
Abans d'iniciar la visita guiada, tant Daniel Argudo, Director d'Estudis d'Art per a Videojocs, com Antonio Soto, Director dels Estudis d'Art i Disseny, han destacat que la formació i l'experiència professional combinades, des del primer dia, són la base de l'èxit del model que proposa ESAT.