El teatre en valencià omple el Centre Cultural de Mislata

“Nosaltres no som de telefonar-nos” promociona l’ús de la llengua i la igualtat de gènere en clau d’humor

El teatre en valencià omple el Centre Cultural de Mislata
24/09/2018 -

Este cap de setmana el Centre Cultural de Mislata ha sigut un focus d’activitats amb la representació d’una obra de teatre en valencià i la inauguració d’una exposició de pintura molt singular.

D’una banda, dins de l’ampli desplegament d’activitats que la regidoria de Promoció del Valencià ha preparat este mes amb la finalitat de promocionar l’ús de la nostra llengua entre tota la ciutadania de Mislata, el divendres tenia lloc, en el teatre del Centre Cultural, la representació de l’obra “Nosaltres no som de telefonar- nos”. La peça teatral, amb una posada en escena contemporània i interpretada en valencià, està protagonitzada per les actrius Maribel Casany i Esther Ayuso, les que en clau d’humor van posar sobre l’escenari el tema de la igualtat de gènere, plantejant una mirada amable sobre el món femení.

Des de l’Ajuntament de Mislata, Ana María Julián, regidora de Promoció del Valencià, manifestava que es tracta de “una activitat pionera per a promocionar el valencià a partir del teatre, i al mateix temps també és una iniciativa i una bona oportunitat perquè la llengua servisca de foment de la igualtat de gènere a través de la comedia”.

D’altra banda, el cap de setmana quedava oberta al públic en el mateix Centre Cultural, una exposició de pintura de l’artista Miguel Hernández Sáez, sota el títol de “Capital”. La geometria s’establix com l’eix central del treball, en un procés d’investigació que naix de l’estudi d’esta a través de la repetició d’un element geomètric i la seua combinatòria, mostrant a més interés per l’espai, la llum i el color. En esta sèrie de quadres, la figura geomètrica utilitzada en cada obra és l’angle, element amb què l’artista construïx estructures complexes. L’exposició pot visitar-se fins al pròxim 8 d’octubre en la Sala Municipal d’Exposicions del Centre Cultural de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou