caixa popular

1.000 taxistes col·lapsen València contra la Llei del Taxi

La nova legislació que s’aprovarà demà a les Corts “lleva drets reconeguts” als taxistes, segons l’Asociació Gremial

1.000 taxistes col·lapsen València contra la Llei del Taxi
25/10/2017 -

Hui ha tingut lloc a València una concentració massiva de taxistes per protestar contra la nova Llei del Taxi que previsiblement s’aprovarà demà a les Corts. Aquesta marxa, que ha congregat al voltant de mil taxistes, ha col·lapsat el tràfic del centre de la ciutat des de les 10 del matí.

Ha estat convocada per la Unió d’Associacions de Autotaxis de la Comunitat Valenciana que, en finalitzar el trajecte entre les Torres de Serrans i la Plaça de Tetuan, ha lliurat en les Corts un manifest en el qual assegura que aquesta llei deixa als taxistes “completament desprotegits davant l’intrusisme” i que els “lleva drets reconeguts ja en la Llei de 2011”.

 

El sector del taxi exigeix, entre altres demandes, 105 noves llicències per aconseguir el 5% de vehicles adaptats i la possibilitat de tenir vehicles de 9 places per poder competir amb els VTC’s (vehicles turisme amb conductor). També demana que les llicències es puguen traspassar de pares a fills lliurement en cas de defunció o incapacitat. I, per exemple, segons el manifest, tampoc existeix cap article que parle dels drets dels taxistes respecte als clients.

El president de l’Associació Gremial de Taxis de València assegura que estan “tendint-li la mà al Partit Socialista” per dialogar, però que “si s’ha de paralitzar València, es paralitzarà una i les vegades que faça falta”, encara que ha aclarit que espera que no siga necessari.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dotze =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris