25n
25N
25N

Adéu al coll de botella del barri d'Aiora

Adéu al coll de botella del barri d'Aiora
04/05/2018 -

L’obertura i urbanització del carrer Berenguer Mallol cap al carrer Mestre Valls ja és un fet. «L’eliminació d’aquest coll de botella del barri d’Aiora ha estat possible gràcies a les negociacions i al posterior acord entre l’Ajuntament i els propietaris del solar contigu als carrers esmentats, els qui s’han fet càrrec de les obres», tal com ha informat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià.

«Aquesta actuació urbanística millora i afavoreix considerablement la mobilitat de l’esmentat barri i dóna resposta a una reivindicació històrica del veïnat», ha explicat el regidor després d’informar de les obres executades.

S’ha dut a terme la construcció del viari complet del carrer Berenguer Mallol, en el tram comprés entre el carrer de la Indústria i el carrer del Mestre Valls; la demolició del mur que estava fora d’alineació al carrer Mestre Valls; i l’execució de dos passos de vianants en l’encreuament del carrer Berenguer Mallol amb el carrer del Mestre Valls. Tot això, amb un pressupost total de 181.474,44 euros.

Vicent Sarrià ha recordat que abans de l’execució d’aquest projecte d’obra, «el solar es trobava tancat amb un mur de bloc de formigó, sense cap construcció en el seu interior, i suposava un coll de botella que impedia la continuïtat del carrer. A més, existia un mur fora d’alineació que eixia cap a la vorera del carrer Mestre Valls estrenyent la vorera i complicant l’accessibilitat dels vianants».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus