25n
25N
25N

El tapís de la Mare de Déu, que s'instal·larà el divendres, farà referència a Sant Vicent Ferrer

El tapís de la Mare de Déu, que s'instal·larà el divendres, farà referència a Sant Vicent Ferrer
06/05/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, procedirà a instal·lar aquest pròxim divendres el tapís tradicional per la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats que se celebrarà a València el pròxim diumenge, dia 12. El regidor Pere Fuset ha explicat que enguany s’aprofitarà aquesta festivitat per «continuar commemorant el sisé centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer, com ja va ocórrer amb els actes extraordinaris del passat 27 d’abril o la processó d’ara fa un mes».

En concret, el tapís d’enguany farà referència al sant i l’inclourà en el tapís per continuar commemorant l’any santvicentí. La confecció final inclourà una estampa que evoca la València antiga i la seua vinculació tant amb la Mare de Déu dels Desemparats com amb Sant Vicent Ferrer.

Entre les representacions que hi haurà incloses es trobaran diversos àngels que custodien la Mare de Déu. El tapís, amb unes mides d’11 per 8,55 metres estarà envoltat per una sanefa amb motius florals i decoratius, i presidirà tant les dansaes com el trasllat i tots els actes que se celebren en honor a la Mare de Déu.

L’empresa contractada per a l’elaboració, trasllat, muntatge i desmuntatge del tapís ha utilitzat flors diverses per al disseny final, com ara camamil·les, sanguinàries o clavells que donaran la textura amb el dibuix que requereix.

Tapiz- San- Vicente- Ferrer

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria