25n
25N
25N

El tapís floral engalana la festivitat del Corpus als peus de la torre de Torrent

Una tradició recuperada des de 2017 que enriqueix al patrimoni de la ciutat

El tapís floral engalana la festivitat del Corpus als peus de la torre de Torrent
07/06/2021 -

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb el Fons Social de Caixa Rural Torrent, ha fet possible que el primer cap de setmana de juny, la ciutadania puga admirar el tapís floral fet per a la festivitat del Corpus Christi.

Als peus de la Torre, en la plaça Major, s’ha confeccionat el tapís floral amb arena de colors, pedres i flors. Enguany, la imatge portava el disseny del Sant Calze en el centre, branques de blat i raïms en els costats, per a rematar amb dues creus en els extrems. Tota la composició va ser emmarcada amb gespa natural i barrada per a ser visitada durant el passat cap de setmana.

El Corpus Christi, una de les festes més antigues i arrelades en el calendari festiu de Torrent, incloïa el tapís floral com un dels seus més ressenyables costums, que en 2017 es va recuperar gràcies al treball conjunt del consistori i Caixa Rural Torrent. Els xiquets i les xiquetes que han pres la Primera Comunió enguany, van visitar el tapís i es van fer la foto de record.

“Estem molt satisfets de l’acolliment que ha tingut el tapís. Sempre se situa enmig del carrer, perquè passe la Custòdia i els combregadors, però al no haver-hi aquesta edició, ho hem situat als peus de la Torre i ha sigut un èxit. Molta gent ens ha felicitat, però el mèrit és de la Caixa Rural, pel seu suport, i sobretot, a Adrimar, per la seua gran faena”, afirma Pascual Martínez, regidor de festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =