25n
25N
25N

Nous tallers arriben al CIJ per nadal

La programació es compon del taller de disseny i impressió 3D, taller de doblatge de dibuixos animats, taller de pintura Express i el taller de programació de videojocs

Nous tallers arriben al CIJ per nadal
15/12/2017 -

El CIJ Torrent ha preparat una programació d’activitats molt divertides perquè els joves de la ciutat puguen gaudir alhora que amplien la seua formació. Es tracta d’un programa amb quatre activitats diferents, totalment gratuïtes, i que són: taller de disseny i impressió 3D, taller de doblatge de dibuixos animats, taller de pintura express i taller de programació de videojocs.

En primer lloc es troba el taller de Disseny i Impressió 3D, per a joves d’entre 12 i 17 anys. Amb aquesta activitat s’ofereix la possibilitat d’aprendre tot el procés complet, des del disseny o digitalització per a l’obtenció de models fins a la construcció final de l’objecte, les tecnologies actuals d’impressió 3D i materials. Així mateix, s’explicarà el funcionament bàsic del programa de disseny TinkerCad, un programari gratuït que es podrà seguir usant pels participants des de les seues cases.

D’altra banda, després de l’èxit del taller de doblatge de fa unes setmanes, el CIJ ha dissenyat una nova edició, però aquesta vegada centrada a posar veu de forma divertida als personatges de les sèries i pel·lícules d’animació preferides. Els joves d’entre 12 a 16 anys, gaudiran d’aquesta activitat dirigida per Francesc Fenollosa Tingues, la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie de Canal 9 Bola de Drac.

La programació continua amb el taller Pintar amb les teues pròpies aquarel·les. Durant tres hores s’acoloriran sis il·lustracions, cadascuna amb una il·luminació, gamma de colors i estil pictòric diferent. Aquesta activitat està programada per a joves d’entre 12 a 16 anys.

I finalment, el taller de programació de videojocs oferirà la possibilitat, de forma divertida, de manejar el programari gratuït Scratch; un programari que després els assistents podran descarregar-se en les seues cases per a seguir programant. Des dels 12 als 17 anys.

La sol·licitud de plaça pot realitzar-se de manera online, a través de la pàgina web: http://www.torrentjove.com/actividades; o bé presencialment en el mateix CIJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + vint =

bombers