25n
25N
25N

Com crear un aparador atractiu, nou taller formatiu per als comerciants de Puçol

Com crear un aparador atractiu, nou taller formatiu per als comerciants de Puçol
14/05/2019 -

L’Ajuntament de Puçol i ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) tanquen la seua sèrie d’accions formatives de primavera per als establiments comercials de la població amb el taller de la Cambra de Comerç de València dedicat a l’aparadorisme, el 15 de maig.

L’objectiu és aprendre a crear un aparador que transmeta una imatge moderna i capte l’atenció del vianant: tipus de composició, il·luminació, normes d’exposició, color, col·locació de preus, renovació, suports…

També coneixeran les noves tendències en colors, materials i elements de decoració, així com planificar i crear les temàtiques adequades en funció del sector i dimensió de l’aparador, i inclús prendre contacte amb els proveïdors de material per a decorar els aparadors.

El taller es realitza el dimecres 15 de maig, de 13.45 a 16.45 hores, en l’Espai Jove, situat al carrer Buero Vallejo, 25.

Els comerciants i autònoms interessats a participar poden inscriure’s gratis contactant amb ACEP o en la web de la Cambra de Comerç de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 7 =