caixa popular

Taller dirigit a comerciants i emprenedors d'Alfafar

Taller dirigit a comerciants i emprenedors d'Alfafar
13/11/2017 -

Alfafar des de la seua Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local ha dut a terme un taller dirigit a comerciants i emprenedors del municipi.

La Cambra de comerç de València i el Consell de Cambres de comerç Minorista 2017, han impartit un taller de forma gratuïta, Comerços feliços: Clients feliços, amb l’objectiu de transmetre la importància del treball intel·ligent, del benestar integral i la felicitat com a factors clau per al millor funcionament en la productivitat dels negocis de la localitat. Tot això ha sigut possible gràcies a la col·laboració de ACYPAL.

El curs ha sigut impartit pel psicòleg i coach Pascual Benet, que ha sigut l’encarregat de motivar al grup per a millorar les claus de l’èxit dels establiments del municipi. Unes claus necessàries per a entendre les noves necessitats de la societat i les noves eines de les quals es disposa.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se seguirà apostant per una contínua formació en matèria de comerç per a ajudar a les mitjanes i xicotetes empreses que formen part del municipi. A més de seguir formant a aquelles persones que vulguen desenvolupar les seues idees de negoci.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats