25n
25N
25N

Tala d'arbres per a rehabilitar el carrer de les Rotgeres

Tala d'arbres per a rehabilitar el carrer de les Rotgeres
06/08/2020 -

Les arrels dels arbres plantats al carrer de les Rotgeres, després del camp de futbol José Claramunt, han crescut durant els últims anys fins al punt d’alçar les llambordes de la vorera i provocar danys en la calçada. Per a rehabilitar aquesta zona de pas, l’Ajuntament ha procedit a la tala dels arbres, a més de retirar la vorera i reparar l’asfalt. Mentrestant, s’està estudiant quin tipus de vegetació és més adequada per a plantar en la zona.

Les arrels dels arbres del carrer de les Rotgeres han crescut de manera desmesurada durant els últims anys, a més, en sentit horitzontal. D’aquesta manera, han acabat alçant les llambordes de la vorera confrontant al camp de futbol José Claramunt i, a més, estaven fent fallida la mateixa calçada.

«És un problema de seguretat perquè arribava un punt que ni tan sols es podia caminar per la vorera, i a més s’estava trencant l’asfalt», apunta Paz Carceller, alcaldessa.

Les mesures de rehabilitació consisteixen a talar els arbres, reparar l’asfalt i retirar la vorera. En el seu lloc, s’habilitarà una zona de pas per a vianants diferenciada de la calçada amb pintura, de manera que els vianants puguen caminar per ella.

I per a no deixar la zona sense vegetació, «l’Ajuntament està estudiant quin tipus d’arbre és més adequat per a donar ombra a la zona, sense generar problemes en la vorera i la calçada», destaca la responsable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + tres =