25n
25N
25N

Suspesos serveis de rodalia i mitjana distància amb origen i destinació Murcia i Comunitat Valenciana

Suspesos serveis de rodalia i mitjana distància amb origen i destinació Murcia i Comunitat Valenciana
13/09/2019 -

Renfe ha informat de la suspensió del servei de trens en diferents trams de la Regió de Múrcia i en la Comunitat Valenciana, a causa de les fortes pluges que ha deixat l’episodi de gota freda que està patint la zona del Llevant espanyol.

Així, la rodalia Alacant- Múrcia, Múrcia- Águilas i València- Alacant tenen suprimides totes les circulacions. A causa de l’estat de les vies i carreteres, apunten des de Renfe, no és possible realitzar el viatge amb tren ni mitjans alternatius.

També hi ha cancel·lacions en el Talgo i Euromed amb origen Barcelona i destinació Alacant/Múrcia, i viceversa, ja que només es realitzarà el viatge entre Barcelona i València, sense possibilitat de realitzar el viatge per mitjans alternatius.

A més, s’ha suspés la circulació de tots els trens de Mitjana distància amb origen i destinació a València, Alacant i Múrcia, així com la línia Alcoi/Xàtiva-València, igual que els trens Alvia i Altaria que uneixen el trajecte entre Madrid i Múrcia o Cartagena, que han suspés el trajecte Albacete-Murcia/Cartagena en tots dos sentits. Cap d’ells tenen possibilitat de realitzar el viatge per mitjans alternatius per l’estat de la carretera.

D’altra banda, la línia d’AVE no s’ha vist afectada pels talls de servei. En aquests moments, indica Renfe, no hi ha cancel·lacions ni modificacions en el recorregut de trens AVE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 18 =