25n
25N
25N

Suspeses les celebracions per Sant Vicent Ferrer

Suspeses les celebracions per Sant Vicent Ferrer
17/03/2020 -

Les celebracions per la festivitat de Sant Vicent Ferrer el pròxim mes d’abril han quedat suspeses en les seues dates habituals, segons ha anunciat aquest dimarts el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana. D’aquesta forma, segueix els passos de les Falles i la Setmana Santa Marinera, les celebracions de les quals també s’han vist afectades per la situació sanitària vigent a causa de l’expansió del virus COVID-19.

Galiana ha explicat que “una vegada ajornades les Falles i suspesa la Setmana Santa Marinera, com ja avançàrem la setmana passada caldria analitzar una per una cadascuna de les celebracions que s’acosten en el calendari festiu de la nostra ciutat per comprovar la seua viabilitat i, en aquest cas, davant la impossibilitat d’organitzar les celebracions habituals ni d’assajar els miracles, i per la proximitat en el temps, no queda altra opció que la suspensió de les celebracions”.

Aquest anunci arriba després dels contactes que hi ha hagut els darrers dies entre la Regidoria de Cultura Festiva i la Junta Vicentina, qui es reunirà en poder per a decidir si la suspensió és definitiva o si l’evolució de la situació sanitària permet ajornar les celebracions.

Galiana ha parlat aquest matí amb l’honorable clavariessa vicentina d’enguany, Inmaculada Atienza, per traslladar-li personalment i a totes i tots els qui fan possible la festa vicentina un missatge d’ànim.

A més, el regidor ha reiterat que “la prioritat absoluta és la contenció del virus COVID-19 a la nostra ciutat” i ha recordat que sols una evolució molt positiva de l’actual conjuntura sanitària permetria realitzar celebracions pròximes en el calendari festiu de la ciutat com ara les Creus de Maig, la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats o les celebracions de Sant Expedit en la Xerea, el Crist del Grau, la Mare de Déu del Consol en Morvedre i el Crist de la Fe de Sant Isidre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 17 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna