25n
25N
25N

Suspesa la Bicifestació per previsió de pluja

Encara es desconeix la nova data per a la manifestació en suport als carrils bici

Fernando Mafe

Suspesa la Bicifestació per previsió de pluja
31/03/2019 -

“València en Bici” havia convocat, per a aquest matí, una Bicifestació per a mostrar el suport, de manera divertida i saludable, als carrils bici, i a una de les infraestructures més premiades de la ciutat com és l’anell ciclista. No obstant això, les previsions meteorològiques han obligat a suspendre la manifestació prevista per a, hui, a les 11.00 hores, per possibilitat de pluja. Per descomptat, des de l’organització han confirmat que aquest esdeveniment no quedarà en l’oblit, i es traslladarà a un altre cap de setmana. No obstant això, encara es desconeix la data.

Aquesta Bicifestació, a més de mostrar el suport al foment de la mobilitat sostenible, també pretén fer una crítica a les veus d’aquells partits polítics que defensen la reversió d’aquells carrils bici que consideren problemàtics, com els de les avingudes Regne de València i Burjassot, així com el del carrer Alacant que, malgrat les crítiques, va aconseguir rècord d’usuaris.

D’aquesta manera, en el manifest que s’anava a llegir després de finalitzar la marxa, “València en Bici” volia reivindicar el “canvi tímid però efectiu” que està prenent la ciutat, “fomentant el transport públic, els espais lliures de trànsit i la bici. Desgraciadament, veiem com determinats mitjans de comunicació i alguns partits polítics fan llenya amb les mesures destinades a protegir-nos de l’excés d’emissions contaminants a la ciutat. És per això que estem ací, defensant la no eliminació d’uns carrils bici que encara que millorables, per primera vegada a la nostra ciutat tenen un mínim de qualitat tècnica”.

La previsió de pluges ha obligat a cancel·lar un esdeveniment, que es preveia que anava a comptar amb un bon acolliment. A València Extra, informarem quan es done a conéixer la data triada per a convocar la Bicifestació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + tres =