25n
25N
25N

'Supera-t', igualtat a través del futbol

'Supera-t', igualtat a través del futbol
06/06/2019 -

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises ha organitzat “Supera-t”, una xarra-col·loqui motivacional amb la finalitat de lluitar contra les desigualtats entre dones i homes en el món de l’esport a través de l’apoderament femení. L’acte tindrà lloc dijous que ve 13 de juny, a les 18.00 hores a la Ciutat de l’Oci i l’Esport de Manises.

Segons la regidora d’Igualtat en funcions de l’Ajuntament de Manises, Pilar Bastant, “l’objectiu d’aquesta iniciativa és que a través de l’exemple de tres dones relacionades amb el món de l’esport, que han hagut de lluitar enfront de multitud d’obstacles, es treballe sobre les possibles claus per a revertir una situació històrica que ha marcat la relació de les dones amb l’esport professional”.

Entre les ponents es comptarà amb Patricia Campos, la carrera professional de les quals està marcada per ser la primera dona pilot de l’Armada Espanyola i per la seua altra passió, el futbol. Va ser entrenadora als Estats Units i més tard ho va ser a Uganda, país on actualment desenvolupa una labor solidària a través de l’ONG Goals For Freedom que ella mateixa va fundar promovent valors a través de l’esport. Campos, natural d’Onda, presenta aquest projecte al costat de Chema Lamirán, expert en comunicació i màrqueting esportiu i junts lluiten per la igualtat de gènere dins de l’esport i visibilitzen els drets humans.

L’acte també comptarà amb la futbolista Sandra Guerrero, capitana i migcampista del CDJ Manisense i Trinidad Molina, presidenta de la Unió Femenina Manises des de fa 8 anys, club de futbol íntegrament compost per dones i únic en tota Espanya des del moment de la seua fundació, l’any 2000. Totes dues participants comptaran la seua pròpia experiència dins del món de l’esport i els reptes que han hagut de superar al llarg d’aquests anys.

Una vegada finalitzada la xarrada, al voltant de les 19.30 hores, es disputarà un partit de futbol amb totes les persones que vulguen assistir i participar apuntant-se prèviament en partido@proyectosupera-t.com o en les dependències de Casa Violeta (Avinguda Tramvies, 19) en horari de dilluns a divendres de 9-14h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =

escalante
escalante
Informacion coronavirus