25n
25N
25N

Sueca també suspén la seua nit de sant Joan per "sentit comú"

Sueca també suspén la seua nit de sant Joan per "sentit comú"
15/06/2020 -

La junta de govern de Sueca (València) ha acordat la cancel·lació de la festa de sant Joan d’enguany per les circumstàncies extraordinàries derivades del coronavirus, com l’opció més adequada per “sentit comú i responsabilitat”.

És una decisió que ja han pres altres ajuntaments veïns com els de València i Cullera per a la vetlada del 23 de juny que dóna el tret d’eixida a l’estiu.

Sueca defensa en un comunicat que és el més indicat en aquesta situació tan excepcional, apel·lant a la col·laboració i a la comprensió amb el treball dels efectius policials que durant aqueixa nit vetlaran per la seguretat de la població.

L’acord determina que les platges del litoral suecà, incloent-hi les de les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes, tindran prohibit el seu accés per a qualsevol ús des de les 18 hores del 23 de juny fins a les 6 hores del 24.

Paral·lelament, els ajuntaments de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes publicaran decrets per a informar la ciutadania de les possibles sancions que pot provocar l’incompliment de les mesures adoptades.

“Davant la crisi sanitària, l’opció més adequada pel bé col·lectiu és la de cancel·lar aquesta celebració, encara que ens pese, en benefici de tots. Esperem l’any vinent poder tornar a celebrar-la com sempre”, ha manifestat l’alcalde, Dimas Vázquez.

L’objectiu és “no tirar per la borda” els avanços de les últimes setmanes, buscant el menor risc de contagi possible, ha subratllat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =