25n
25N
25N

Sueca posa en marxa el seu Pla d'Ocupació Estratègic 2020 amb una inversió inicial de més 200.000 euros juntament amb el Pla EMCORP

Sueca posa en marxa el seu Pla d'Ocupació Estratègic 2020 amb una inversió inicial de més 200.000 euros juntament amb el Pla EMCORP
04/08/2020 -

Tal com va anunciar el regidor responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Joan Carles Vázquez, el mes de juny passat, l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa el seu Pla d’Ocupació Estratègic 2020, en el qual invertirà la quantitat total de 400.000 euros. “Tal com vam prometre, a partir d’aquest moment, tots els ciutadans i ciutadanes, majors de 30 anys, interessats a participar en aquest Pla, podran presentar la documentació requerida per a així optar als 22 llocs de treball que s’ofereixen i que abasten una gran varietat de perfils professionals. Aprofitant l’activació del Pla d’Ocupació Pública EMCORP 2020, subvencionat majoritàriament per Labora, juntament amb una aportació municipal d’11.546,91 euros, hem posat en marxa el nostre Pla d’Ocupació Estratègic 2020, desenvolupat i subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Sueca, que aporta la quantitat de 198.264,28 euros, que serà complementari l’EMCORP”, ha explicat Vázquez, qui també ha assenyalat que “el que volem des de l’Ajuntament és que aquest Pla d’Ocupació Estratègic, que és prorrogable, tinga una major durabilitat i puga beneficiar a la quantitat més gran de ciutadans i ciutadanes del nostre municipi. No es tracta d’una solució momentània per la crisi de la Covid-19, sinó d’una mesura molt més ambiciosa que permeta una estabilitat a l’hora de cobrir les necessitats de l’Ajuntament i d’oferir contractes amb la durabilitat més gran possible a la ciutadania”.

Les persones seleccionades per a aquest Pla, majors de 30 anys, tindran un contracte laboral de sis mesos, a jornada completa, que s’iniciarà l’1 de novembre. Entre les diferents categories professionals es troben: oficial 1a electricista, peó electricista, pintor oficial 1a, peó pintor, oficial de 1a construcció, peó construcció, conserge instal·lacions esportives, conserge d’edifici públic, peó oficis múltiples, oficial 1a administratiu, auxiliar administratiu, tècnic informàtica de gestió, oficial 1a jardineria (podador), peó jardineria, oficial 1a conductor, treballador social i Tècnic Mitjà àrea Participació Ciutadana i Transparència.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció, hauran de complir els següents requisits: -estar inscrits en l’oficina Labora de Sueca com a demandants de treball, -ser majors de 30 anys, -estar inscrits en els treballs que es demanden, sempre que tinguen a veure amb el seu perfil professional (la inscripció haurà de fer-se a través de puntlabora.gva.es), i, si fora el cas, -estar en possessió de la titulació requerida.

Per a accedir a tota la informació sobre aquest tema, es pot consultar el següent enllaç en la pàgina web municipal: http://www.sueca.es/val/page/pla-docupacio-estrategic-2020-emcorp-2020. Així mateix, i com que no existeix en l’actualitat atenció presencial en el servei Labora de Sueca, que puga solucionar els dubtes i problemes que es puguen plantejar a l’hora de realitzar la inscripció, tota aquella persona interessada podrà telefonar als següents telèfons que l’Ajuntament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, posa a la disposició de la ciutadania: 96 170 00 50 (Ext. 103 Carol), (Ext. 101 Amparo) i (Ext. 1012 Silvia).

La presentació de sol·licituds es podrà realitzar fins al 20 d’agost. Pel que fa a la preselecció de candidats, es realitzarà a través de l’Oficina Labora de Sueca, i tindran preferència les persones empadronades en el nostre municipi.

En uns mesos, i a l’espera de les autoritzacions corresponents per part de la Generalitat, l’Ajuntament posarà en marxa un nou Pla, amb un pressupost de 201.735, 73 euros de fons propis, que completaran els 400.000 anunciats, i que es destinarà, en aquest cas, a persones desocupades menors de 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =