25n
25N
25N

Sueca informa sobre la Segona Convocatòria del Pla Resistir

Sueca informa sobre la Segona Convocatòria del Pla Resistir
03/06/2021 -

L’Ajuntament de Sueca ha aprovat les bases corresponents a la Segona Convocatòria de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, mitjançant la qual es destinarà la quantitat de 458.982,92 euros (que correspon a l’import romanent de la primera convocatòria). Aquestes ajudes són finançades per la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Sueca, i destinades a ajudar de manera directa a les xicotetes empreses i autònoms/es del nostre terme municipal, incloses les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes.

Des de la Regidoria responsable s’informa que “les sol·licituds hauran de dirigir-se al Departament de Comerç de l’Ajuntament, i seran admeses per estricte ordre d’entrada en el Registre Municipal fins a esgotar el crèdit disponible. A aquest efecte, és molt important que les sol·licituds es presenten correctament acompanyades del formulari normalitzat emplenat i de tota la documentació requerida en les bases”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, del 4 al 25 de juny, tots dos inclosos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 5 =