25n
Orgull
Orgull

Sueca contracta 15 peons d'oficis múltiples a través de la creació d'una borsa

Sueca contracta 15 peons d'oficis múltiples a través de la creació d'una borsa
03/06/2021 -

Des del passat 1 de juny, s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament de Sueca 9 treballadors que realitzaran funcions de peons d’oficis múltiples gràcies a la posada en marxa d’un procés selectiu de concurs oposició. L’1 de setembre s’incorporaran els 6 restants fins a fer el total de 15 persones. “Des de la Regidoria de Serveis Municipals, vam posar en marxa fa uns mesos aquest procés de selecció de personal per a cobrir diferents llocs de treball segons les necessitats del departament. El procés va haver de retardar-se a causa de la irrupció de la pandèmia, però per fi ja tenim a les primeres persones contractades que, des de dimarts passat, estan fent diversos treballs que es concentraran, especialment, en la zona marítima amb la posada a punt de les platges”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

“Des de l’Ajuntament, i com a alcalde, donem la benvinguda a aquestes persones que s’incorporen i que faran diferents treballs, entre ells el condicionament de la nostra costa perquè estiga operativa al més prompte possible i en les millors condicions. Aquestes contractacions són causades per les necessitats que tenim cada any d’aquest tipus de treballs i, una vegada més, apostem per generar ocupació dins de l’administració pública, en aquest cas, des de l’Ajuntament”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

La duració dels contractes serà de 4 mesos i els treballs es desenvoluparan segons les necessitats de l’Ajuntament. “Per al mes de setembre, tenim prevista la incorporació de 6 persones més, que s’uniran a les que ja han començat aquesta setmana a causa del gran nombre d’activitats i actes que es concentren en aquesta època de l’any: la celebració de les Festes Majors, la Mostra Internacional de Mim, la finalització de la temporada de platges, amb la retirada de tot el mobiliari, etc.”, ha afirmat Joan Carles Vázquez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − cinc =