25n
25N
25N

Sueca calcula dues setmanes per a deixar neta la zona marítima després de Gloria

Sueca calcula dues setmanes per a deixar neta la zona marítima després de Gloria
12/02/2020 -

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient, continua treballant a fons durant les últimes setmanes per a netejar la seua zona marítima i retornar l’arena a les seues platges després dels efectes del temporal. Els primers treballs es van concentrar en la zona coneguda com a ratlla del terme, en la qual es va procedir a la retirada d’una gran quantitat de peixos procedents d’una piscifactoria de Borriana que Gloria va arrossegar fins a la nostra costa.

A més dels operaris de l’empresa SAV, l’Ajuntament ha hagut de contractar serveis externs per a poder recollir la gran quantitat de residus que es van depositar a les platges, passejos marítims i carrers més pròxims, en les quals s’està actuant amb maquinària de majors dimensions del departament de Serveis, i s’ha comptat també amb la col·laboració del Consell Agrari. En les zones de més difícil accés, els mateixos operaris estan retirant a mà tots els residus. Durant aquests dies, els treballadors estan retornant l’arena, una vegada seca i neta, a les platges.

Des del departament de Serveis Municipals calculen que en 15 dies estaran finalitzats tots els treballs de neteja. “En aquests moments estem actuant en la zona de Motilla amb una màquina de neteja i una altra amb una pala tirant l’arena a la platja per a després anivellar-la. Una vegada finalitzat tot el passeig marítim, incidirem en la neteja dels carrers que tenen accés a ell”, ha explicat el regidor de Serveis, Joan Carles Vázquez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 1 =

escalante
Informacion coronavirus