25n
25N
25N

Sueca ajorna les Falles i insta les comissions a retirar els monuments

Sueca ajorna les Falles i insta les comissions a retirar els monuments
11/03/2020 -

Seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i la comunitat científica, el govern de la Generalitat Valenciana ha decidit ajornar la festa de les Falles a tota la Comunitat Valenciana per prevenció davant dels casos de Covid-19 enregistrats a Espanya.

Per això, l’Ajuntament de Sueca amb el vistiplau de la Comissió d’Emergències de Sanitat, formada per tots els grups del consistori, seguretat ciutadana i Junta Local Fallera, acorda per unanimitat el següent:

1. Suspendre tots els actes oficials en tot el terme municipal (Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes) relacionats amb les Falles i programats al carrer.

2. Revocar les autoritzacions concedides a l’empara de l’article 48 de l’ordenança municipal sobre prevenció de la contaminació acústica.

3. Revocar la resolució 414/2020 que autoritzava totes les activitats que realitzen les Falles en la via pública (plantà monuments, jocs infantils, cercaviles, etc.).

4. Instar les comissions a que retiren els monuments que es troben plantats al llarg d’aquesta setmana, així com els casals o carpes que requereixen ocupació de via pública, com més prompte millor, segons necessitats tècniques.

5. L’Ajuntament de Sueca, recomana no realitzar activitats dins del casal faller per tractar-se d’una qüestió preventiva de salut pública.

6. Comunicar, dins de les possibilitats de recursos humans, i medis materials, de l’Ajuntament de Sueca, el nostre suport logístic que puguen necessitar algunes comissions falleres.

7. També volem mostrar el nostre suport a totes les comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, pels inconvenients de tota classe, que porta l’ajornament de la festa fallera, fins a nova data.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =