25n
25N
25N

Subvencions per a programes d'ajuda humanitària

Subvencions per a programes d'ajuda humanitària
26/07/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui una subvenció de 15.000 euros per impulsar el programa d’acollida familiar temporal «Vacances en Pau», una iniciativa destinada a ajudar al poble sahrauí així com a difondre i donar a conéixer la seua causa. També ha donat llum verda altres ajudes destinades a projectes de cooperació.

Concretament, amb els 15.000 euros esmentats, l’Ajuntament que aquesta setmana ha celebrat una recepció per als xiquets i xiquetes sahrauís beneficiaris d’aquest programa, dona resposta a la demanda de famílies valencianes que durant dos mesos es fan càrrec de xiquets i xiquetes sahrauís, integrant-los en la seua vida quotidiana i les seues activitats d’estiu.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha acordat destinar una ajuda humanitària de quasi 10.000 euros (9.777,00 euros) a favor de l’entitat Intermón Oxfam per al desenvolupament d’un projecte urgent d’assistència, protecció i atenció a les persones afectades per la migració massiva de població centreamericana.

L’equip de govern també ha decidit justificar la subvenció concedida a l’Associació Valenciana José Martí de Amistad con Cuba. L’importe total justificat ascendeix a 1.968,75 euros, per al desenvolupament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + nou =

museo etnologia
ficcions 2019-2020