25n
25N
25N

280.000 euros per a subvencionar a 193 comerços de proximitat

280.000 euros per a subvencionar a 193 comerços de proximitat
29/12/2017 -

La Regidoria de Comerç subvencionarà, amb un pressupost superior als 280.000 euros, un total de 193 comerços de proximitat, el 100% d’aquells que s’han presentat a la primera convocatòria municipal d’aquest tipus d’ajudes i que complien els requisits demanats. Així ho ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, en acabar la reunió de la Junta de Govern Local en què s’ha aprovat aquesta concessió.

El 90% dels demandants rebran uns 1.500 euros per a finançar despeses corrents derivades d’aspectes com la titularitat, l’exercici, el desenvolupament i la millora del negoci o l’activitat comercial. Concretament, tal com ha recordat el regidor, aquestes ajudes, que segons les bases de la convocatòria podrien arribar fins a un màxim de 3.000 euros, podran destinar-se a partides molt diverses, com també al pagament del lloguer del local comercial, a la implantació de sistemes de qualitat comercial, a la realització de cursos de formació del personal treballador, a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l’exercici de la seua activitat, a la participació en plataformes individuals o conjuntes de comerç electrònic o a la realització d’auditories energètiques.

En donar compte d’aquest acord de la Junta de Govern Local, el regidor ha manifestat la seua satisfacció perquè l’objectiu de l’Ajuntament és “donar suport a les activitats comercials dels barris de la ciutat, així com contribuir al desenvolupament i la millora del negoci o l’activitat comercial de la ciutat”.

En aquest marc, la Junta de Govern també ha acordat una modificació dins del pla EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Sostenible i Integrat del barri del Cabanyal-Canyamelar) per a destinar un import de 176.000 euros per a la repoblació comercial dels carrers més degradats d’aquesta zona, entre Serradora i el passeig marítim i l’avinguda del Mediterrani i el carrer del Pintor Ferrandis. A aquesta línia d’ajudes, que es convocaran en 2018, s’afegiran unes altres, amb un pressupost de 125.000 euros, per a impulsar l’activitat comercial de tot el Cabanyal.

CALENDARI SOLIDARI FINANÇAT PER MERCAVALÈNCIA

D’altra banda, el regidor Carlos Galiana ha fet públic hui el suport que la Regidoria de Comerç, a través de Mercavalència i Mercaflor, ha donat a un calendari solidari que l’associació de la síndrome de Phelan-McDermid, una condició genètica considerada malaltia rara, ha impulsat a fi d’investigar les anomenades malalties rares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 11 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa