caixa popular

La Conselleria de Polítiques Inclusives concedix 12.000€ de subvenció per al Pla Social de Llíria

El programa permetrà un desenvolupament estratègic de les accions d’inclusió i cohesió social al municipi

La Conselleria de Polítiques Inclusives concedix 12.000€ de subvenció per al Pla Social de Llíria
20/07/2018 -

L’Ajuntament de Llíria ha rebut una subvenció de 12.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a l’elaboració del Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social.

La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, ha recordat que el ple de Llíria “va acordar el passat mes de febrer impulsar el desenvolupament d’este programa que actuarà com a ferramenta de planificació, ordenació, gestió i direcció estratègica de les mesures i accions d’inclusió i cohesió social al nostre municipi”.

La posada en marxa del pla comporta la creació del Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials, integrat per distints agents socials, que supervisarà el treball que es realitze a través del programa i on abordaran els problemes multifactorials de vulnerabilitat i empobriment de certs sectors de la població de Llíria.

D’esta manera, es pretén atendre d’una forma més efectiva a persones o col•lectius amb majors necessitats i urgència en assumptes relacionats amb la vivenda, la salut, l’ocupació, l’educació i els servicis socials, entre altres.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 12 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris