caixa popular

S'aprova el pagament de la subvenció municipal de Falles

S'aprova el pagament de la subvenció municipal de Falles
09/03/2018 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat el pagament de les subvencions municipals pels monuments fallers, una línia d’ajudes que beneficiarà 336 falles amb un import total d’1.632.856,66 euros. El regidor de Cultura Festiva al consistori, Pere Fuset, ha destacat que “s’ha aconseguit agilitar el pagament tal i com ens havíem compromés”. De fet, els pagaments es faran la setmana vinent.

Esta línia de subvencions permet recuperar el 25 per cent del cost de la falla amb un límit fixat per la falla municipal, segons consta en les bases de la subvenció. Fuset ha explicat que l’import total d’estes ajudes és un 1,63 % superior al de 2015 i un 3,32 per cent major que el de 2014.

El regidor també ha destacat que el suport a les comissions falleres, com a màximes responsables de la festa fallera, cada vegada és major, com demostra no sols l’increment de subvencions per a les falles, sinó també la creació de noves línies per a fomentar la contractació de bandes de música i colles de tabal i dolçaina, les que han permés promoure la convivència amb el programa Germanor o la que facilitarà la insonorització de casals. “Respecte a 2014 estem parlant d’un increment de més de 239.000 euros, un 13,3 per cent més en ajudes per a les comissions falleres”, ha explicat.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 12 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018