25n
25N
25N

Les falleres majors de València subhasten els seus records per a col·laborar amb la Casa Ronald McDonald

La subhasta solidària fallera de la Casa Ronald McDonald estarà disponible fins al pròxim 2 de juliol

Les falleres majors de València subhasten els seus records per a col·laborar amb la Casa Ronald McDonald
19/06/2020 -

El món faller i la Casa Ronald McDonald de València s’han unit per a crear una subhasta solidària fallera virtual. L’objectiu no és un altre que recaptar fons per a seguir avant amb el projecte que la Casa Ronald McDonald porta fent des de la seua inauguració en 2013, és a dir, continuar allotjant famílies el fill o la filla de les quals han de desplaçar-se a València per a seguir amb el seu tractament mèdic.

Així, més de 25 falleres majors de València han donat records del seu any de regnat per a poder celebrar aquesta subhasta solidària, que ja està disponible en la plataforma Subalia, i que romandrà en actiu fins al 2 de juliol a les 22.00 hores. Per a participar, tan sols hauràs de triar el teu producte preferit i licitar per ell.

Mantellines, pintes, mantons, medallons de la verge o ventalls són alguns dels articles pels quals podràs licitar. “Tenim fins i tot objectes de la Fallera Major de València de 1996”, explica Cristina Fernández, coordinadora de voluntariat de la Casa Ronald McDonald. “Sempre ens hem volgut vincular al món de les falles perquè representa els valors que també transmetem a la casa: alegria, il·lusió, diversió… I, a més, ens agrada que les famílies que venen, per exemple de Galícia, puguen viure i gaudir, en la mesura que siga possible, d’aquesta festa tan singular”.

Per això, conta Cristina, “quan ens vam posar en contacte amb les falleres majors de València, de seguida van voler formar part d’aquesta iniciativa solidària. A moltes ja les coneixíem perquè, des que es va inaugurar la Casa Ronald McDonald a València, totes les falleres majors de la ciutat han vingut a visitar-nos i, per descomptat, no van dubtar a aportar el seu granet d’arena”.

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020, també s’han sumat a aquesta causa amb objectes especials del seu regnat. D’aquesta manera, tots els interessats i interessades podran adquirir tots els records licitant pels articles des de 50 euros.

No obstant això, hi ha altres maneres de col·laborar amb la Casa Ronald McDonald de València. A més del voluntariat presencial, que en aquests moments està paralitzat per la crisi sanitària, també es poden fer donatius mitjançant la celebració d’esdeveniments, aniversaris o noces solidàries; fent-se amics de la casa o, per exemple, col·laborant en la compra de productes que fan falta, com a bosses o draps. “Tenim una llista de desitjos en Amazon on les persones que volen col·laborar poden veure les coses que ens fan falta en el dia a dia”.

“Nosaltres sempre diem que si la gent vol col·laborar, que es pose en contacte amb la Casa Ronald McDonald de València per a trobar la forma que millor s’adapte a ells”. I és que l’important és col·laborar per a seguir amb un projecte que ajuda a tantes famílies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − nou =