25n
Orgull
Orgull

100 startups europees participen en la V edició de 'Startup Sesame Summit'

100 startups europees participen en la V edició de 'Startup Sesame Summit'
05/04/2019 -

València ha acollit el ‘Startup Sesame Summit’, un dels esdeveniments tecnològics i emprenedors més importants que se celebren a Europa, i que, per segon any consecutiu, s’ha celebrat a la nostra ciutat. La trobada, que ha conclòs este divendres, ha reunit quasi 1.000 persones provinents de tota Europa, juntament amb una àmplia representació de l’ecosistema emprenedor local.

A la trobada, que ha comptat amb el suport d’Ajuntament de València i València Activa, junt amb diversos actors locals i internacionals com ara Europcar Mobility Group, Atomico, GoHub, IVACE, han assistit més de 60 ponents i 100 startups europees, així com més de 45 organitzadors d’esdeveniments i 40 inversors i 500 participants que s’han reunit per parlar del futur de la tecnologia a Europa. En representació de l’ecosistema emprenedor valencià han participat, entre altres, Javier Mateo, subdirector d’Emprenedoria de València Activa, i Javier Megias, president de l’Associació Valenciana de Startups.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat la importància que ‘Startup Sesame’ haja triat València per segon any consecutiu per a celebrar esta trobada, «perquè contribueix al fet que la ciutat es continue posicionant com a ciutat referent en matèria d’innovació, talent i tecnologia». Durant dues jornades, experts internacionals i referents de l’ecosistema innovador europeu han pogut conéixer el projecte ‘VLC Tech City’, impulsat per València Activa i l’Associació Valenciana de Startups, al qual s’han sumat més de 30 entitats de tot l’ecosistema local, l’objectiu del qual és el de posicionar a València com a un hub (espai comú de treball i emprenedoria) de referència dins de l’ecosistema emprenedor i innovador europeu, pol d’atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres.

En este sentit, Javier Mateo ha destacat el potencial de ‘VLC Tech City’, que, després de la realització d’un ampli estudi del sector junt amb els actors participants, planteja una estratègia que abasta iniciatives a nivell tecnològic com la dinamització de l’ecosistema emprenedor de la ciutat a través de la participació i organització de petits i grans esdeveniments, o l’oferta de formació digital gratuïta.

Cal destacar que, durant els últims anys, València s’ha convertit en un dels ecosistemes més dinàmics de l’àmbit europeu gràcies a l’aposta del Consistori a través de VIT Emprén i la seua gran xarxa d’emprenedors, amb un total de 500 startups, més de 30 fons d’inversió, al voltant de 40 comunitats de coneixement tecnològic i 60 espais de coworking.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 2 =