caixa popular

Demà s'obri el termini per a participar en el sorteig per a vore la mascletà des del balcó de l'Ajuntament

Demà s'obri el termini per a participar en el sorteig per a vore la mascletà des del balcó de l'Ajuntament
11/02/2018 -

Durant tota la setmana que ve, des de dilluns, 12 de febrer, fins a les 23.59 hores de diumenge, dia 18, totes les persones empadronades a la ciutat de València que vulguen assistir al balcó municipal per viure in situ la disparada d’una mascletà podran inscriure’s de forma senzilla en la pàgina web que habilitarà l’Ajuntament de València: <www.valencia.es/sorteigmascleta> o <www.valencia.es/sorteomascleta>. El sorteig que determinarà les persones afortunades es farà dijous de la setmana següent, 22 de febrer.

Aquesta iniciativa impulsada pel govern municipal, a través del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha suscitat un gran interés els dos darrers anys, amb més de 17.000 persones inscrites en cada ocasió, “un autèntic èxit que ha permés incidir en allò que hem fet realitat en aquest mandat, que el balcó, com la resta de l’Ajuntament o la mateixa plaça, no són patrimoni d’uns pocs, sinó que són de totes i tots els valencians”, ha afirmat Fuset, qui ha recordat que “per aquests espais, abans tancats amb pany i clau, ja han passat en aquest mandat més de 445.000 persones”.

Enguany se sortejaran 360 places per a ciutadanes i ciutadans (el doble que en 2015), a raó de 20 cada dia (10 entrades dobles, per a la persona afortunada i qui l’acompanye). Fuset ha explicat que l’exigència de ser resident a València la motiva el fet que són els veïns i veïnes de València els qui amb els seus impostos fan possible el cicle de mascletaes i el fet que l’espai des d’on es presenciarà la mascletà forma part d’un edifici municipal.

A més, també hi haurà lloc per a quatre representants de set comissions falleres cada dia, uns altres quatre representants de les juntes locals d’altres poblacions que corresponga enguany, falleres majors i les seues corts d’honor, autoritats i convidats.

Les persones triades per sorteig hauran de ser majors d’edat i personar-se en l’Ajuntament amb el seu DNI. La invitació no podrà canviar-se per un altre dia al qual li haja correspost, i en cas de no poder assistir es recorrerà a una llista de reserva.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris