25n
25N
25N

Soria renuncia després de les pressions

Soria renuncia després de les pressions

El seu nomenament estava carregat de polèmica en anunciar-se 2 minuts després de la segona sessió d’investidura fallida de Mariano Rajoy. Membres del Govern han insistit durant tot el cap de setmana que era un lloc tècnic i que el seu currículum era el millor per a eixe lloc. No obstant això, els mitjans de comunicació van confirmar que precisament era un lloc designat clarament per decisió política i no tècnica. En concret, a petició del Ministre d’Economia i òbviament el President del Govern en funcions, Mariano Rajoy, que no va dubtar a defensar la decisió.

Finalment José Manuel Soria ha renunciat al nomenament del lloc al qual optava en el Banc Mundial. L’exministre que va renunciar a la seua cartera per mentir en el conegut case dels Papers de Panamà s’ha vist obligat també a renunciar per tota la pressió de les forces polítiques excepte el PP i el clam popular. Fins i tot membres del Partit Popular també van discrepar d’aquesta decisió polèmica durant aquests dies.

En concret, Soria ha remés una carta al secretari de l’Estat d’Economia on indica que renuncia a aquest lloc en el Banc Mundial donada la pressió política que considera desproporcionada i insisteix que ni està imputat, ni investigat ni condemnat. En aquesta carta, l’ex ministre indica que renuncia a petició del Govern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + quinze =