caixa popular

El Patronat de la Fundació es reunirà per a valorar la idoneïtat de Sonia Gadea com a gerent de Las Naves

El Patronat de la Fundació es reunirà per a valorar la idoneïtat de Sonia Gadea com a gerent de Las Naves
20/09/2017 -

El Vicepresident de la Fundació Las Naves, Roberto Jaramillo, proposarà al patronat de l’entitat el nomenament com a gerent de Las Naves a Sonia Gadea, actual cap de servici de Transparència en la Diputació de València. Gadea és llicenciada en dret i funcionària de carrera des de 1997. Ha treballat com a cap d’àrea, secció o servici en ajuntaments i en departaments de la Generalitat.

Roberto Jaramillo, edil d’Innovació i Gestió del Coneixement, creu que Gadea té el perfil adequat per consolidar Las Naves com “un espai d’innovació i creació al servei de la ciutadania de València i com un laboratori d’idees clau en la proposta de noves polítiques per a l’ajuntament de la ciutat”.

El Centre de Joan Verdeguer està dedicat a la realització de projectes innovadors amb finançament de la Unió Europea, en camps com la mobilitat, salut, indústries culturals i creatives, economia social, igualtat, participació o ocupació.

Sonia Gadea assumirà la coordinació de l’actualització del Pla d’Actuació de Las Naves, l’elaboració de la relació de llocs de treball de l’entitat –que mai s’ha fet- i la negociació del conveni col·lectiu amb els treballadors. Des de juny de 2015, les persones que ocupen un lloc de treball a l’entitat han estat contractades en concurs públic i obert.

“A diferència del que succeïa sota el desgovern del PP, quan s’endollava a familiars, amics i correligionaris dels regidors, als quals se’ls concedia sous exorbitants de manera arbitrària, aquesta administració treballa amb transparència. La nova gerent, una funcionària independent, garanteix la continuïtat en aquesta línia”, assegura Roberto Jaramillo.

El regidor està convençut que la funcionària “reuneix les qualitats adequades perquè Las Naves estranya la seua col·laboració amb l’Ajuntament i altres institucions, com ara la Unió Europea, amb l’objectiu de generar més i millors idees i projectes per a la ciutat”. El patronat de Las Naves es reunirà el pròxim 27 de setembre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats