25n
25N
25N

Sollana i El Romaní modernitzen les seues instal·lacions esportives amb ajuda de la Diputació

Sollana i El Romaní modernitzen les seues instal·lacions esportives amb ajuda de la Diputació
13/02/2019 -

El municipi de Sollana i la seua pedania, El Romaní, estrenen millores en les seues instal·lacions esportives de cara al bon temps. Els veïns i veïnes de la localitat podran gaudir del condicionament dels vestuaris del camp de futbol, la coberta de les pistes de pàdel i una nova piscina en El Romaní, unes obres dutes a terme amb inversions de la Diputació de València, a través dels plans provincials.

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha visitat les instal·lacions esportives al costat de l’alcalde en funcions, Juan José Martínez, l’alcalde pedani, Vicent Ferrer, i el regidor de la localitat Francisco Vila. La diputada, durant la seua visita, ha destacat el suport de la corporació provincial als ajuntaments i la seua “autonomia per a decidir quines són les obres més beneficioses per als seus veïns i veïnes”. Per part seua, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat d’aquestes actuacions.

La Diputació de València, a través de plans provincials com el IFS i el SOM, ha donat suport a els projectes realitzats en el municipi amb una inversió de 80.200 euros per a la rehabilitació dels vestuaris del camp de futbol, 42.000 euros per a la instal·lació d’una coberta en les pistes de pàdel a Sollana, i 93.500 per a la construcció de la piscina municipal del Romaní.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 5 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa