25n
25N
25N

Solidaritat a Torrent de la mà de les germandats de Setmana Santa

Solidaritat a Torrent de la mà de les germandats de Setmana Santa
28/10/2019 -

La solidaritat ha estat molt present aquest cap de setmana a Torrent gràcies a les germandats de la Setmana Santa. En primer lloc, la germandat Jesús Nazareno i Simón Cirineo va celebrar el dissabte el IV Certamen Marxes Processionals, on van participar les CCYTT Santa Cena y Caballeros del Santo Cáliz, las CCYTT Negaciones de Pedro, CCYTT Santo Sepulcro i CCYTT M.I Virgen de los Dolores. La trobada va tindre lloc en la parròquia de la Sagrada Família, commemorant el seu 50 aniversari. L’acte va reunir veïns i veïnes, a la Reina de la Trobada, María Silla Mora, el president de la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa, José Vicente Yago, l’alcalde Jesús Ros i els representants de la corporació municipal. Al mateix temps, el certamen tenia caràcter solidari, ja que es van recollir aliments en favor de Càritas.

Igualment, la germandat de l’Ecce-Homo va organitzar una jornada solidària, també a benefici de Càritas, en la qual es van recaptar 1.000 €. La iniciativa, que va tindre lloc en la plaça Sant Roc, va comptar amb els confrares de la germandat, però també d’altres germandats que es van sumar a col·laborar amb els organitzadors. També va estar present la Reina de la Trobada, el president de la Junta Central de Germandats, l’alcalde i els representants de la corporació municipal. A més, es va realitzar una rifa solidària en la qual es van sortejar diferents lots i regals donats pels comerços torrentins.

Finalment, la germandat del Sant Sepulcre va tindre el diumenge un programa carregat d’activitats per a celebrar el Dia del Germà, una tradició que se celebra des de fa anys. El punt inicial dels actes va ser una concentració en el seu local social per a, seguidament, realitzar una cercavila amb la banda fins a la parròquia de Muntanya Sión, on es va realitzar una eucaristia. En finalitzar, el pati del col·legi va acollir un menjar per a tots els germans i germanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − quatre =

mercat medieval ontinyent