25n
25N
25N

Adequació de la solera que acollirà les aules del CEIP Sant Àngel de la Guarda

Adequació de la solera que acollirà les aules del CEIP Sant Àngel de la Guarda
13/06/2017 -

L’Ajuntament de València està acabant d’enllestir aquesta setmana les obres per condicionar la solera que acollirà temporalment les aules del CEIP Sant Àngel de la Guarda, al costat de l’hospital Doctor Peset, en l’avinguda de Gaspar Aguilar. Les instal·lacions del centre educatiu seran enderrocades, motiu pel qual calia aquesta intervenció per a poder instal·lar les aules prefabricades que acolliran l’alumnat fins que la Conselleria d’Educació, Investigació i Esport acabe la construcció del nou edifici.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha destacat “el compromís del govern de Joan Ribó amb l’educació pública, en general, i amb tota la comunitat educativa del CEIP Sant Àngel de la Guarda, en particular” i ha defensat que amb aquesta actuació municipal “permetrem que continue amb total normalitat la formació de molts xiquets i xiquetes fins que disposen de les noves instal·lacions educatives”.

Les obres han tingut un pressupost total de 120.830,6 euros i s’han executat des de finals del mes d’abril. Entre les actuacions realitzades hi ha la compactació del terreny de la parcel·la per fer una solera lleugera que acollirà l’aulari, el pati de jocs d’Infantil i les zones exteriors de jocs de Primària.

La parcel·la estarà envoltada per una tanca de dos metres d’alt i tindrà dos accessos diferents per a l’alumnat de Primària i el d’Infantil. A més, se sanejarà la futura instal·lació escolar perquè les aules puguen connectar-se a la xarxa d’aigua. D’una altra banda, es plantaran huit exemplars de moreres sense fruit. Entre la solera destinada a la instal·lació de les aules prefabricades i les zones de jocs per a l’alumnat d’Infantil i Primària s’abasta una superfície total de 5.140,16 metres quadrats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

bombers
CCCC
bombers