Soler sobre els diners per a À Punt: "Tenim un pressupost d'ingressos molt dificultós, podem fer pocs miracles"

Soler sobre els diners per a À Punt: "Tenim un pressupost d'ingressos molt dificultós, podem fer pocs miracles"
13/10/2018 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha assenyalat aquest dimecres en relació a la petició de la directora general d’À Punt, Empar Marco, d’augmentar fins als 70 milions el pressupost de la corporació en 2019 que “tindrà el tractament que tenen altres activitats” i ha agregat: “Tenim un pressupost d’ingressos molt dificultós, podem fer pocs miracles”.

“Tots els miracles que es puguen fer començaran per temes de les persones: sanitat, educació i dependència”, ha dit Soler en la roda de premsa en la qual ha presentat l’avantprojecte de llei d’acompanyament als Pressupostos de 2019.

Ha indicat que la radiotelevisió valenciana és “una altra de les responsabilitats del govern” i ha recordat que a la Comunitat Valenciana “els recursos són insuficients per a garantir serveis bàsics” com sanitat, educació o servicis socials, per la qual cosa es veuran “quals són les prioritats i quan s’acaben els diners s’han acabat”.

“Tant de bo tinguérem més diners per a À Punt”, ha indicat, per a agregar a títol personal que li agrada la radiotelevisió pública i la veu les “poques hores” que pot fer-ho. No obstant açò, ha indicat que no parla el Soler “teleespectador”, sinó el conseller d’Hisenda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =

sagunt a escena 2019
turismo salou