45.250, tercer premi de la Loteria de Nadal 2022

Ja ha eixit el tercer premi de la Loteria de Nadal, que s'ha venut a Madrid

Guardar

Sorteig de la Loteria de Nadal
Sorteig de la Loteria de Nadal

Al voltant de les 12.00 hores, en el Teatre Real de Madrid, els xiquets de Sant Ildefons han cantat el tercer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. El número premiat ha sigut el 42.250, que s'ha venut íntegrament a Madrid. Aquest premi reparteix 50.000 euros al dècim.

Aquest tercer premi ha sigut l'últim dels grans premis a eixir del bombo. De fet, minuts abans eixia la Grossa de Nadal amb el número 5.490, que enguany ha caigut molt repartit. De fet, la Comunitat Valenciana ha sigut una de les comunitats autònomes agraciades, ja que aquest número s'ha venut en diverses localitats de la província de València, com Alaquàs, Alfafar, València ciutat, Tavernes de la Valldigna i Manises; però també a Castelló ciutat i en les localitats de Torrevella i Xàbia de la província d'Alacant.

Per part seua, el segon premi – número 4.074 – ha sigut dels més primerencs a eixir. En aquest cas, el número s'ha venut en les localitats de Puigcerdà i Olot a Girona i a Bilbao i Mungia a Biscaia.

Si el teu dècim ha sigut el premiat en aquest Sorteig de la Loteria de Nadal, recorda que en tractar-se d'un premi major, hauràs d'acudir a una entitat financera autoritzada per a poder cobrar el premi. D'aquesta manera, has de saber que els bancs on podràs cobrar el premi són: Abanca Corporación Bancaria, Banco de Sabadell, BBVA, CaixaBank, Caja Sur Banco, Cajamar Caja rural, Sociedad Cooperativa de Crédito, Ibercaja Banco, Kutxabank o Unicaja Banco. 

Pots conéixer més detalls sobre com i fins quan cobrar un dècim premiat en aquest enllaç.

Continua el Sorteig Extraordinari de Nadal amb més premis per repartir per tota Espanya. Milers de persones pendents dels mitjans de comunicació per a saber si algun dels seus números han sigut premiats.

Destacats