25n
25N
25N

Sobreseguda la causa contra l'Alcalde de Massamagrell Paco Gómez

La denúncia va ser interposada pel PP en ple període electoral

Sobreseguda la causa contra l'Alcalde de Massamagrell Paco Gómez
19/11/2019 -

El jutjat d’Instrucció número tres de Massamagrell, ha declarat sobreseguda la causa contra Francisco Gómez i Josefa Sepúlveda, alcalde i regidora del PSPV de la localitat. La causa va partir d’una denúncia del portaveu del PP en el consistori, Miguel Baliach.

Des del partit conservador s’assenyalava a tots dos dirigents del PSPV per, suposadament, quedar-se amb els diners aportats pels firaires que van participar en unes festes locals, de juliol de 2018. A l’abril d’enguany el mateix jutjat va cridar a declarar a tots dos edils, un procés natural en aquesta mena de querelles; una cosa utilitzada per l’oposició per a ressaltar la ‘imputació’ d’aquests. Finalment, no ha arribat a res.

Segons l’escrit del Fiscal, la causa de sobreseïment es deu a no desprendre’s “indici algun respecte que els denunciats s’apropiaren de diners destinats al pagament de la col·laboració de l’associació de firaires”, com s’acusava. S’assenyala, de fet, que s’han aportat les factures corresponents amb els muntants adequats al cas.

La denúncia va tindre ja una revolada inicial en realitzar-se a la fi de febrer, poc més de dos mesos abans de la primera convocatòria electoral, però encara més en cridar a declarar el 25 d’abril, només tres dies abans dels comicis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 3 =

lleida 2020
activem alfafar