25n
25N
25N

El Govern reitera el seu compromís en defensa del sistema públic de pensions

El Govern reitera el seu compromís en defensa del sistema públic de pensions
15/01/2018 -

La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha reiterat hui la posició del Govern municipal en defensa del sistema públic de pensions, dels drets de les persones de més edat, i de la justícia de les prestacions que han de rebre. Així ho ha expressat hui la delegada davant les més de 500 persones que s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament per a exigir al Govern d’Espanya un sistema de pensions just, així com la derogació de la reforma del sistema de pensions aprovat en 2013.

Gómez ha recordat que “l’Ajuntament de València va aprovar en el Ple de setembre una moció en la qual instava precisament al Govern d’Espanya que derogara l’actual reforma del sistema de pensions, revalorara les pensions en sintonia amb l’increment dels preus i que, per descomptat, es convoque d’una vegada la comissió del Pacte de Toledo perquè es puguen proposar noves mesures que servisquen per a garantir la continuïtat del fons de pensions”.

La regidora també ha demanat als grups de l’oposició municipal, els quals no van donar suport a aquesta reivindicació al setembre “que, en vista de la gravetat de la situació, no dubten ni un minut més a posar-se del costat dels i de les pensionistes d’aquest país i de les futures generacions que cada dia estan més prop d’una situació de pobresa”. “No podem mirar a una altra banda”, ha remarcat la regidora, “quan més del 50% de les pensions en aquest país no arriben als 677 €, que és el límit que marca el nivell d’exclusió social. Ni tampoc mirarem a una altra banda quan més del 70% de persones que cobren una pensió mínima a penes arriba a 645 € al mes.”

Sandra Gómez ha ratificat el seu compromís i el de l’Ajuntament “amb les persones majors i amb les organitzacions sindicals com UGT i CCOO que, amb les seues mobilitzacions al llarg de tot el país, estan donant visibilitat i lluitant contra aquesta injustícia. De manera que a totes les iniciatives que servisquen per a donar cobertura a aquestes reivindicacions, les persones majors d’aquesta ciutat poden estar segures que l’Ajuntament de València sempre els donarà suport”. La delegada plantejarà davant de la Junta de Portaveus que es col·loque una pancarta al balcó municipal en defensa del sistema públic de pensions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa