caixa popular

El Sistema Pinedo integrarà el col·lector oest i les instal·lacions vinculades

El Sistema Pinedo integrarà el col·lector oest i les instal·lacions vinculades
27/06/2017 -

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua i president de l’Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics (EMSHI), Vicent Sarrià, i la consellera de Medi ambient, Elena Cebrián, han signat aquest matí el protocol de relacions interadministratives entre la Generalitat Valenciana i l’EMSHI en matèria de Sanejament Metropolità que resol “els problemes sobre la gestió de la Depuradora de Pinedo i el sanejament per a més de 19 municipis de l’àrea metropolitana de València”.

Així ho ha explicat l’edil, després de la signatura d’aquest acord que, en la seua opinió, “posa fi al contrasentit d’anys de plets entre administracions del mateix color polític”. Referent a açò, ha assegurat que tant des de l’Ajuntament de València com des de la Generalitat Valenciana “el primer que vam fer va ser resoldre aquesta situació que afecta 19 municipis de l’àrea metropolitana de València”.

Segons ha explicat, tots ells “depuren les seues aigües residuals en l’estació depuradora de Pinedo que, a partir d’ara, es podrà denominar el sistema Pinedo”. A partir d’ara, ha precisat que passarà agrupar “totes les fases de l’estació depuradora, el col·lector oest i totes les instal·lacions relacionades amb el mateix”.

Sarrià ha recordat que l’anterior equip de Govern tant en la Generalitat Valenciana, com en l’Ajuntament de València “resolien les seues diferències sobre la Depuradora de Pinedo i el sanejament de tota la zona sud en els jutjats”. “Un contrasentit”, en opinió del regidor que “hui hem resolt”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris