caixa popular

València implanta un sistema de geolocalització per a optimitzar el control de la neteja

València implanta un sistema de geolocalització per a optimitzar el control de la neteja
24/01/2018 -

La regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha anunciat la implantació durant el segon semestre d’enguany del sistema de geolocalització que optimitzarà el control de la neteja i l’arreplegada de residus urbans. A més, aquest sistema facilitarà la gestió eficient de les incidències urgents que es puguen produir.

“Amb aquest sistema de geolocalització, que implantarem en tots els barris de la ciutat, podrem controlar millor els mitjans que disposem per a la neteja urbana a València i serà més eficaç tant la inspecció com la resolució d’incidències. El suport tecnològic obri, a més, una finestra per a millorar la gestió i la comunicació amb la ciutadania”, ha explicat Soriano.

El sistema de geolocalització consisteix en un equipament de la totalitat del parc mòbil i equips individuals d’agranat manual i neteja de jardins de les empreses concessionàries de neteja i arreplegada de residus urbans de València. Així es possibilita automàticament un posicionament en temps real amb l’ajuda d’una aplicació informàtica que es desenvoluparà en col·laboració amb el Servici de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Ajuntament (SerTIC). Aquesta ferramenta permet gestionar qualsevol tipus d’alarma o disfunció sobre els servicis programats i els reals que es presten de forma efectiva.

Els objectius de la implantació d’aquest sistema són: el control exhaustiu de mitjans, l’orientació més eficaç de la inspecció municipal en funció de l’informe informàtic d’incidències d’execució real d’itineraris de neteja i arreplegada, l’ajuda per a la gestió més eficient d’incidències urgents en la localització efectiva dels mitjans disponibles en cada zona al llarg dels torns de servici de la jornada i l’obertura d’un camp nou amb suport tecnològic que faça possibles futures actuacions tant de millora de la inspecció municipal com de millora de la gestió i comunicació amb els ciutadans.

La inversió per fer possible aquest nou sistema serà de 341.980,76 euros.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris