25n
25N
25N

S'inaugura l'exposició "Error" de l'il·lustrador Ximo Abadía

S'inaugura l'exposició "Error" de l'il·lustrador Ximo Abadía

Dissabte 5 de novembre es realitzarà la inauguració amb presència de l’il·lustrador i presentació del seu llibre Kamasutra para domingos lluviosos, publicat per Editorial Impedimenta, en la llibreria-galeria Estudio 64, Benicolet 2, Plaza de Benimaclet, 46020, València.

Ximo Abadía

En l’esdeveniment, programat per a les 19.30 hores, Ximo Abadia també signarà les seues últimes publicacions per a xiquets editades per l’editorial Tres Tigres Tristes.

“Error” arreplega tres projectes de l’il·lustrador: d’una banda, una col·lecció d’il·lustracions i esbossos realitzats per al seu llibre “Kamasutra para domingos lluviosos” publicat per Editorial Impedimenta.

Ximo Abadía

D’altra banda, il·lustracions inèdites i esbossos per a un nou projecte que produeix actualment sobre Méliès, i finalment algunes il·lustracions que està realitzant per a premsa, concretament per a El Español.

L’il·lustrador ha editat la seua obra amb editorials com SM, Sins entido, Diábolo Edicions, KettleDrummer Books, entre altres, i té una àmplia trajectòria tant en periòdics com en plataformes online.

En el seu lloc web es presenta així:

“M’agrada la terra, el desordre, les ceres, les pedres, perdre’m, els meus gossos, el grafit, les coses xicotetes, l’hort, embrutar-me i caminar descalç”.

La inauguració de l’exposició està organitzada per Estudio 64, amb la col·laboració de Cervezas Ambar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 1 =